auf Deutsch  in english  på svenska            Webbkarta       Länksamling       Logga in       Bli medlem
 


Jakt, fiske och vandring på Torrö

På Torrö erbjuds jakt- och fiskepaket, med eller utan guide. På ön kan du också hyra havskajak och segelbåt och för den som föredrar vandring finns fina vandringstigar.

Torrö och skärgårdsområdet omkring är ett eldorado för sportfiskare. Fiskekajaker och båtar finns att hyra och vill du ha hjälp att hitta, så har vi duktiga guider att tillgå. Du kan även hyra havskajak och segelbåt. Vill du uppleva en traditionsenlig sjöfågeljakt med vättar och äta en god middag i glada vänners lag, så boka en jaktweekend till hösten!

Torrö ligger i yttersta havsbandet i norra Tjust skärgård. Här kan du uppleva en genuin och levande skärgårdsmiljö, med ett fungerande kustnära fiske. Torrö har varit bebodd sedan 1100-talet och finns omnämnd i kung Valdemars segelledsbeskrivning. Man kan fortfarande se lämningar efter de tidiga bosättningarna på ön.

Torrö inbjuder till natursköna dagsvandringar, som du kan avsluta med en glass i kaféet vid Stångudden. Vill du äta en god middag kan vi även ordna det. En uppskattad aktivitet sommartid är att följa med ut på havet och vittja ålhommorna.Vill du stanna över natt erbjuds veckovis boende i hus eller dygnsvis i enklare stugor.
Kontakta/boka

Kontaktperson: 

Carl Hamilton

Adress: 

Torrövägen 1
615 92 Valdemarsvik

Telefon: 

070-226 79 11

Mobil: 

Ö/plats: 

 Torrö (Östra Ed)

E-post: 

carl.hamiltonvaldemarsvik.se

Webbsida: 


 
 © Åsa Nilsson www.eyecraft.biz